Godishuset i Arvika Aktiebolag

Värmlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Arvika och Godishuset i Arvika Aktiebolag är ett av dem. Värmlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Godishuset i Arvika Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Godishuset i Arvika Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Godishuset i Arvika Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1991-10-10. Det finns flera olika bolag i Värmlands län som är ett stort län. Arvika där bolaget finns i jobbar för att bolag som Godishuset i Arvika Aktiebolag ska trivas.

Godishuset i Arvika Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Arvika så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning av konfektyr samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Godishuset i Arvika Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är Godishuset i Arvika Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Arvika.

Vill man komma i kontakt med Godishuset i Arvika Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0570-10720.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Godishuset i Arvika Aktiebolag är Kaplan, Sabri som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Matti, Bashir Hermez som är född 1969 och har titeln Suppleant, Olsson, Bengt Robert som är född 1953 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Godishuset i Arvika Aktiebolag har 556433-7698 som sitt organisationsnummer.